Ploi, lapoviță și ninsoare în toată Moldova

Admin
de Admin ianuarie 7, 2021 14:14

Ploi, lapoviță și ninsoare în toată Moldova

Meteorologii anunţă că, începând de astăzi, 7 ianuarie, va ploua în cea mai mare parte a ţării, cantităţile de precipitaţii urmând să fie mai însemnate în jumătatea de sud.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică valabilă pentru intervalul 7 ianuarie, ora 10.00 – 9 ianuarie, ora 10.00

Astfel, începând de astăzi, se vor semnala fenomene de lapoviţă şi ninsoare, mai ales în dealurile Olteniei, Munteniei, în Transilvania şi Moldova. Va ninge şi la munte, iar vântul va avea intensificări.

”În intervalul menţionat temporar vor fi precipitaţii, în cursul zilei de joi (7 ianuarie), local în nord, centru şi nord-est, iar din a doua parte a nopţii de joi spre vineri (7-8 ianuarie) aria acestora va fi în extindere dinspre sud, urmând să cuprindă cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi mai însemnate cantitativ îndeosebi în jumătatea de sud, unde se vor acumula 15-25 l/mp”, se menționează în comunicatul ANM.

Vor predomina ploile, iar în cursul zilei de vineri (8 ianuarie) şi în noaptea de vineri spre sâmbătă (8-9 ianuarie), precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, cu precădere în zona deluroasă a Olteniei, Munteniei, în Transilvania şi Moldova, unde se va depune strat de zăpadă.


Admin
de Admin ianuarie 7, 2021 14:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget