Planuri pentru noi locuințe ANL în Piatra Neamț

Admin
de Admin aprilie 11, 2019 14:07

Astăzi, 11 aprilie, municipalitatea pietreană a  predat către Agenția Națională pentru Locuințe amplasamentul unde urmează să fie construit primul bloc de locuințe destinate tinerilor specialiști din sănătate.

La întâlnire au participat reprezentații ANL, dirigintele de șantier, proiectantul și primarul Dragoș Chitic, împreună cu reprezentanți ai municipalității. Blocul, ce va avea regimul de înălțime Parter + 2 Etaje + Mansardă, va fi situat în str. Clement Pompiliu nr. 6, iar lucrările vor începe în luna iulie.

În acordul încheiat cu ANL mai este prevăzută construcția a încă două blocuri de locuințe cu câte 20 de unități locative fiecare, destinate tinerilor familii din Piatra-Neamț.

”A devenit o obișnuință în ultimii 3 ani acordarea de locuințe ANL tuturor solicitanților care îndeplinesc condițiile legale. Construcția  de noi  locuințe ANL în Piatra-Neamț ne va ajuta să continuăm pe aceeași linie și să oferim tinerilor un sprijin pentru a-și întemeia o familie și o carieră acasă. Este o promisiune pe care am făcut-o pietrenilor, de a-i motiva pe medicii specialiști să profeseze în orașul nostru, astfel încât atât cetățenii din Piatra-Neamț cât și toți nemțenii să beneficieze de servicii medicale de calitate. Îmi doresc ca și tinerii specialiști din alte domenii să rămână sau să vină să profeseze în Piatra-Neamț, pentru că orașul are nevoie de forță de muncă specializată și de aceea am pus la dispoziția ANL terenuri pentru alte două blocuri de locuințe destinate lor”, a declarat primarul Dragoș Chitic.


Admin
de Admin aprilie 11, 2019 14:07
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.