Peste 50 de șoferi amendați de polițiștii rutieri pentru depășirea limitei de viteză

Admin
de Admin mai 12, 2020 19:03

Peste 50 de șoferi amendați de polițiștii rutieri pentru depășirea limitei de viteză

Peste 50 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

La data de 9 mai, în intervalul orar 09.00 – 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Poliţiştii rutieri au acționat pe DN 15, DN 15 D, DN 15 C și DN 12 C, în vederea conștientizării conducătorilor auto asupra faptului că viteza de deplasare are un rol crucial în ceea ce privește gravitatea accidentelor rutiere.

Pe perioada acțiunii, polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale dintre care 53 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute și 11 permise de conducere.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Polițiștii avertizează conducătorii auto:

CONDUCEŢI PRUDENT!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț sunt la datorie, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi salvarea de vieţi!

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!


Admin
de Admin mai 12, 2020 19:03
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]