Peste 400 de amenzi și 70 de permise reținute într-o acțiune a polițiștilor rutieri

Admin
de Admin noiembrie 19, 2019 13:40

Peste 400 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

În perioada 13 – 17 noiembrie,  polițiștii Serviciului Rutier Neamț în colaborare cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, în cele 5 zile de controale, polițiștii au aplicat 452  de sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002 R.

În cadrul acțiunii, au fost reținute peste 70 de permise de conducere, dintre care 35 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise,  10 pentru alcool, 11 pentru depășire neregulamentară și 23 pentru alte abateri.

Pe parcursul activității, polițiștii au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, una pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 5 pentru infracțiuni de altă natură.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente, respectiv excesul de viteză și consumul de alcool în rândul conducătorilor auto.


Admin
de Admin noiembrie 19, 2019 13:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]