Persoane fără adăpost depistate de Poliția Locală în adevărate focare de infecție

Admin
de Admin martie 21, 2019 14:17

În cadrul unei acțiuni specifice, Polițiștii Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică – au depistat în doar două zile, mai multe persoane fără adăpost care locuiau în spații improvizate, devenite adevărate focare de infecție.

O femeie de 34 de ani și un bărbat de 51 de ani, ambii din Piatra Neamț, au fost găsiți miercuri, 20 martie, dormind într-o centrală termică dezafectată de pe strada Grigore Ureche din Piatra Neamț. După ce au fost identificați, cei doi au fost conduși la Centrul pentru persoane fără adăpost din Speranța, însă au refuzat cazarea în spațiul respectiv.

Joi, 21 martie, în jurul orei 06.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piatra Neamț și o femeie de 26 de ani din Roman, au fost găsiți într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla din Piatra Neamț.

Zona era plină de deșeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde și la casele de pe strada din imediata apropiere. Aceștia au fost  identificați și predați reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț pentru a fi cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța.


Admin
de Admin martie 21, 2019 14:17
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns