Persoane condamnate depistate de polițiștii nemțeni

Admin
de Admin ianuarie 30, 2019 13:47

Trei persoane condamnate la închisoare, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, au fost introduce de poliţişti în Penitenciarul Bacău.

Marți, 29 ianuaurie, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Horia au depistat pe raza localitaţii Horia, un tânăr de 23 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de  Judecătoria Roman  la un an şi 6 luni de închisoare cu executare pentru comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei. În fapt, la data de 08.09.2017 acesta a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. De asemenea, la data de 17.02.2018, tânărul a fost depistat în trafic de către poliţişti în timp ce săvârşea aceeaşi infracţiune, respectiv de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere. Poliţiştii l-au condus şi încarcerat în penitenciarul Bacău.

La data de 29 ianuaurie,  poliţiştii Secţiei de Poliţie Săvineşti au depistat un bărbat de 40 de ani, din Mărgineni, care era condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 07.08.2017 acesta a pătruns fără drept în curtea locuinţei unei persoane vătămate, din Piatra Neamţ,  de unde a sustras mai multe obiecte de uz casnic, cauzând un prejudiciu de 1000 de lei.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti au depistat un alt bărbat de 33 de ani, din Podoleni, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Piatra Neamţ un mandat de executare a pedepsei închisorii. Persoana în cauză a fost condamnată la o pedeapsă de un an închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de conducerea a unui vehicul sub influenţa alcoolului. În fapt, la data de 22.11.2016, bărbatul a condus un autovehicul de transport personae pe Bulevardul G-ral Nicolae dascalescu, din Piatra Neamţ, fiind depistat de poliţişti cu o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au încarcerat cele două persoane la Penitenciarul din Bacău, în vederea executării pedepsei.


Admin
de Admin ianuarie 30, 2019 13:47
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.