Percheziții la spitalul județean, procurorii au părăsit incinta noaptea târziu

Admin
de Admin noiembrie 16, 2020 11:13

Percheziții la spitalul județean, procurorii au părăsit incinta noaptea târziu

Conform unui comunicat emis de Spitalului Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț, ”în cursul zilei de duminică, 15 noiembrie, la unitatea medicală a avut loc o percheziție, efectuată în baza unui mandat emis de un judecător, pentru ridicarea mai multor documente necesare stabilirii cauzelor care au determinat producerea incendiului din secția ATI.

Percheziția s-a derulat între orele 18.30 și 2.00 noaptea, la serviciu fiind prezenți toți responsabilii, care le-au pus la dispoziție organelor de anchetă toate documentele solicitate.

Reprezentanții SJU Piatra Neamț cooperează cu toate instituțiile abilitate și oferă întregul suport pentru ca anchetatorii să stabilească în cel mai scurt timp și cât mai exact modul în care s-a produs tragedia din secția ATI, în urma căreia zece persoane și-au pierdut viața și alte patru cadre medicale au fost rănite”.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat că a fost stabilit locul din salonul ATI de unde s-a declanşat incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț și că patru dintre necropsiile victimelor au fost finalizate. Procurorii vor ridica dispozitive şi echipamente medicale, pentru expertiza de specialitate, se preciza într-un comunicat al Parchetului General transmis duminică seara.

Audierea unor martori oculari, în special cadre medicale, a început deja și vor continua.

Posibila sursă a incendiului ar putea fi un injectoman, un aparat care injectează doze de medicamente în mod automat, ipoteza emisă de unul dintre medicii din secția ATI.


Admin
de Admin noiembrie 16, 2020 11:13
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]