Patru bărbați cercetați de polițiști pentru diverse infracțiuni rutiere

Admin
de Admin ianuarie 15, 2019 12:26

Patru bărbaţi, cercetaţi sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

La data de 13 ianuarie, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au oprit în trafic un bărbat de 38 de ani, din Piatra Neamt, care a condus un autoturism pe DN 15, depăşind limita legală de viteză.

În urma verificărilor în bazele de date, a rezultat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce. De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Dumbrava Roşie, pasager, i-ar fi încredințat autoturismul spre a fi condus, bărbatului de 38 de ani, deși avea cunoștință că acesta avea dreptul de a conduce suspendat. Faţă de cei doi, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, respectiv încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane care avea suspendat dreptul de a conduce.

Duminică, 13 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Bârgăuani care conducea un autoturism pe DJ 157 H, în localitatea Dochia, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto  a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii i-au reţinut acestuia permisul de conducere şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Luni, 14 ianuarie, în jurul orelor 04:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic, un tânăr de 29 de ani, din Târgu-Neamț, care conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările  sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Admin
de Admin ianuarie 15, 2019 12:26
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget