Parada militară de 1 decembrie, Ziua Națională a României

Admin
de Admin noiembrie 27, 2018 10:44

În fiecare an, la 1 decembrie, sărbătorim Ziua Naţională a României, conform Legii nr.10 din 31 iulie 1990. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la unirea Basarabiei, Bucovinei şi Transilvaniei cu România, prin aceasta încheindu-se procesul de eliberare a românilor aflaţi sub stăpânire străină.

Vă aducem la cunoştinţă că în data de 1 decembrie 2018 începând cu orele 12.00, în Piaţa Ştefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ, cu ocazia Zilei Naţionale a României, Garnizoana Piatra Neamţ va organiza ceremonia militară urmată de o defilare cu trupe şi tehnică.

Din detaşamentul de defilare fac parte drapelele de luptă şi militari din cadrul Batalionului 634 Infanterie ”Petrodava” Piatra Neamţ, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi tehnică militară/autospeciale aparţinând Batalionului 634 Infanterie „Petrodava”, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Direcţiei Regionale de Informaţii N-E Punct de lucru Neamţ şi Poliţiei Locale Piatra Neamţ.

După defilarea trupelor şi tehnicii va avea loc un spectacol oferit de Ansamblul folcloric ”Floricică de la munte” al Centrului pentru Cultură şi Arte ”Carmen Saeculare” Neamţ, partener al Cercului Militar Piatra Neamţ.


Admin
de Admin noiembrie 27, 2018 10:44
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.