Olimpiada Naţională Corală organizată la Piatra Neamţ

Admin
de Admin martie 27, 2018 14:05

Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează că, în perioada 2 – 4  aprilie 2018, la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamţ, se va desfăşura Olimpiada Naţională Corală, eveniment educaţional menit să stimuleze performanțele elevilor în domeniul artistic. Competiția este organizată de Ministerul Educației Naționale și de Inspectoratul Școlar Județean Neamț, cu sprijinul Consiliului Județean Neamț și al Primăriei Municipiului Piatra-Neamţ.

Olimpiada Naţională Corală are drept scop aprofundarea competențelor de interpretare artistică, însoțită de dezvoltarea aptitudinilor de studiu şi comunicare în echipă, de evaluare, precum şi cultivarea spiritului de competiție. În egală măsură, acest eveniment oferă posibilitatea promovării, explorării şi valorificării potenţialului turistic, cultural şi spiritual al judeţului Neamţ.

Precizăm că ne vor fi oaspeţi peste 500 de elevi,  cadre didactice coordonatoare/însoţitoare ale celor 14 ansambluri corale calificate la etapa națională şi membri componenți ai Comisiei Centrale.

Festivitatea de deschidere a competiţiei va avea loc în data de 2 aprilie 2018, la ora 17.00, pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț. Vor urma două zile de sărbătoare muzicală, în deplină armonie cu emoțiile participanților și cu înalta valoare a lucrărilor corale interpretate pe scena mereu tânără a Teatrului din Piatra Neamț, în intervalul orar 11.00-13.30. Festivitatea de premiere va fi organizată la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamţ, în data de 4 aprilie 2018, la ora 15.00.

Mai jos este atasat programul evenimentului.

Program desfasurare Olimpiada Nationala Corala

Admin
de Admin martie 27, 2018 14:05
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.