Ofițeri de la ISU Neamț înaintați în grad de Ziua Protecției Civile

Admin
de Admin februarie 28, 2020 16:19

Astăzi, 28 februarie, la institutia Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Neamț, prefectul județului Neamț, domnul George Lazar a participat la ceremonia de înaintare în grad pentru un ofițer și trei subofițeri.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al Judeţului Neamţ sărbătoresc astăzi, 87 de ani de la înfiinţarea „Protecţiei Civile în România”.

În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim, astfel următoarele persoane:

  • în gradul de locotenent-colonel: Mr. CONSTANTIN ADRIAN, Adjunct șef inspecție de prevenire în cadrul Inspecției de Prevenire;
  • În gradul de plutonier adjutant șef: Plt. adj. CIOCAN DRAGOŞ, subofițer în cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț;
  • în gradul de plutonier adjutant:

Plt. maj. ONEA DUMITRU-OVIDIU, subofiţer în cadrul Centrului Operațional, compartimentul Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat;

Plt. maj. NEGRESCU COSMIN-IONEL, subofițer în cadrul Detașamentului de pompieri Roman;

Plt. maj. GHERASIM CONSTANTIN, comandant echipaj (şi conducător autospeciale) în cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț.

Prefectul Județului Neamț, domnul George Lazăr, transmite un mesaj de apreciere cu această ocazie: Mulțumesc implicării acestei instituții în viața cetățenilor și pentru modul responsabil prin care vă implicați în misiunile speciale de salvare a vieților omenești, dar și pentru   sprijinul oferit zilnic Instituției Prefectului – Județul Neamț. Știu că ziua de astăzi are o încărcătură deosebită pentru dumneavoastră, momentul acesta vă aduce practic recunoaștere față de implicarea dumneavoastră în slujba protecției vieții. Vă felicit pe dumneavoastră, în mod special pentru avansare, dar și pe toți cei prezenți pentru implicare! Succes în tot ceea ce faceți!”


Admin
de Admin februarie 28, 2020 16:19
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]