O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident rutier la Timișești

Admin
de Admin mai 13, 2022 16:33

O persoană și-a pierdut viața în urma unui accident rutier la Timișești

În această după-amiază, în jurul orei 15:30 s-a produs un accident rutier grav pe raza comunei Timișești, pe DN 15B.

O persoană și-a pierdut viața în urma impactului între două autoturisme.

”Din primele date ar fi implicate 2 autoturisme, o persoană decedată și o altă victimă, ambii conducători auto”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

Traficul a fost blocat temporar.

La locul accidentului s-au deplasat și trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

”Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto. Un urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, una dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Până la sosirea forțelor de intervenție,  unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic. Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor,  fiind declarat decesul”, a declarat Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamț.

De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și pentru repunerea autoturismului pe roți.

Lucrătorii de la SDN au intervenit pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Știre în curs de actualizare


Admin
de Admin mai 13, 2022 16:33
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget