O locuință și un garaj au luat foc noaptea trecută în orașul Bicaz

Admin
de Admin februarie 26, 2021 11:53

O locuință și un garaj au luat foc noaptea trecută în orașul Bicaz

Noaptea trecută, în jurul orei 01:40, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din orașul Bicaz.

Incendiul se manifesta generalizat la un garaj și la nivelul mansardei și acoperișului unei locuințe cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompieri voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare și pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunurile materiale aflate în interiorul unei camere de la mansardă și bunurile materiale aflate în interiorul garajului (trei frigidere, o centrală termică, materiale plastice etc).

Au fost salvate bunurile materiale aflate în celelalte camere ale mansardei, dar și etajul și parterul casei. Nu au fost victime.

”Efectul termic al curentului electric” fost cauza probabilă de producere a incendiului.


 

Admin
de Admin februarie 26, 2021 11:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget