O femeie de 80 de ani și-a reclamat nepotul pentru că a încălcat ordinul de protecție

Admin
de Admin iunie 28, 2021 15:35

O femeie de 80 de ani și-a reclamat nepotul pentru că a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din Piatra Neamț, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

La data de 27 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 80 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că nepotul său a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, în curtea locuinței fiind identificat bărbatul în cauză.

La vederea polițiștilor, acesta ar fi fugit, fiind prins și imobilizat.

În continuare, bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 27 iunie, cel în cauză ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști în cursul aceleiași zile, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 20 de metri de persoana vătămată.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin iunie 28, 2021 15:35
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns