O bucătărie de vară și o magazie au ars în urma unui incendiu la Timișești

Admin
de Admin noiembrie 10, 2020 11:16

O bucătărie de vară și o magazie au ars în urma unui incendiu la Timișești

Ieri, 9 noiembrie, ca urmare a unui apel din jurul orei 19:00, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, împreună cu pompieri voluntari din cadrul SVSU Timișești au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Dumbrava,  comuna Timișești.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodăreşti (o bucătărie de vară și o magazie) și la acoperișul unui adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la locuință.

Pompierii au scos din bucătăria de vară o butelie, evitându-se astfel producerea unei explozii.

Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia au ars cele două anexe gospodăreşti cu o suprafață de aproximativ 20 mp și bunurile materiale din interior, acoperișul adăpostului pe o suprafață de aproximativ 20 mp și o tonă de plante furajere depozitate în podul adăpostului.

Proprietara locuinței,  în vârstă de 68 de ani, a suferit un atacdepanică. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital. Din fericire,  nu au fost victime.

”Scurtcircuitul electric” a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.


Admin
de Admin noiembrie 10, 2020 11:16
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns