Nu are autorizații de funcționare, a fost amendat, magazinul își continuă liniștit activitatea

Admin
de Admin ianuarie 29, 2021 16:35

Nu are autorizații de funcționare, a fost amendat, magazinul își continuă liniștit activitatea

Ieri, 28 ianuarie, magazinul Kaufland a fost amendat de Poliția Locală Piatra Neamț pentru că nu deține nicio autorizație de funcționare (de la ISU, DSP, Garda de Mediu, ISC etc). De asemenea, s-a dispus suspendarea activității supermarketului până la intrarea în legalitate. Lucrătorii și-au continuat liniștiți activitatea, iar magazinul funcționează în continuare cu program normal.

În cursul zilei de astăzi, 29 ianuarie, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale – Poliția Locală Piatra Neamț s-au deplasat din nou la punctul de lucru al magazinului Kaufland, situat pe strada Bistriței nr. 2 din municipiul Piatra Neamț.

”În urma verificărilor s-a constatat că operatorul economic în cauză a contestat în instanță măsura sancționării cu amendă în valoare de 3000 de lei și suspendarea activității conform O.G. 99/2000, art. 73, pct. 1, lit. (c), în acest caz nefiind luată nicio altă măsură de sancționare.

În acest context, până la o decizie definitivă a instanței de judecată, procesul verbal de constatare întocmit în data de 28.01.2021 și implicit măsurile dispuse prin acesta sunt suspendate, potrivit art. 32, al. 3 din O.G. 2/2001 privind regimul contravențiilor”, declară reprezentanții Poliției Locale Piatra Neamț.


Admin
de Admin ianuarie 29, 2021 16:35
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns