Noi măsuri pentru combaterea coronavirusului în municipiul Piatra Neamț

Admin
de Admin martie 31, 2020 17:38

Noi măsuri pentru combaterea coronavirusului în municipiul Piatra Neamț

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Piatra Neamţ va adopta mai multe măsuri cu privire la activități și interdicții pe raza municipiului reședință de județ. Actul care prevede aceste dispoziții a fost emis astăzi, 31 martie. Acesta cuprinde următoarele:

Art. 1 Se prelungește suspendarea activităților din Bazar, târguri şi oboare de pe raza municipiului Piatra Neamț, până la încetarea stării de urgenţă.

Art. 2 (1) Se prelungește suspendarea activității, până la încetarea stării de urgență, a următoarelor unități:

  • creşele de pe raza municipiului Piatra Neamt
  • Centrul de Sprijin şi Asistență de Specialitate pentru Copii
  • Centrul de zi pentru preșcolari ,,Castani”

(2) Primarul municipiului Piatra Neamt va emite o dispoziție în acest sens.

Art. 3 Primăria municipiului Piatra Neamț va asigura, din bugetul propriu, montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza municipiului. Măsura se aplică din data de 31.03.2020, până la ieşirea din starea de urgență.

Art. 4 (1) SC Salubritas SA va dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor şi alte spații comune din blocurile de locuințe. Măsura se aplică începând din data de 31.03.2020, până la ieşirea din starea de urgență.

2) SC Salubritas SA va continua activitatea de dezinfectare a străzilor și trotuarelor de pe raza municipiului Piatra Neamț, până la ieşirea din starea de urgenţă.

Art. 5 (1) SC Locativserv SRL va suspenda activitățile de comercializare cu amănuntul din Mall Forum Center, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare, sau farmaceutice, până la ieşirea din starea de urgență.

(2) SC Locativserv SRL suspendă orice activitate în cadrul Sălii Polivalente din Piatra Neamț, până la ieşirea din starea de urgență.

Art. 6 Primăria municipiului Piatra Neamţ prelungește suspendarea activității, până la ieşirea din starea de urgență, din următoarele unități: Baia Comunală, Stadionul Municipal, Ştrandul Municipal.

Art. 7 SC CMI Urban SA va suspenda, până la ieşirea din starea de urgență, activitățile de comercializare cu amănuntul din piețele agroalimentare, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare, sau farmaceutice.

Art. 8 Se menţine interdicţia utilizării locurilor de joacă amenajate pe domeniul public din municipiul Piatra Neamţ, până la ieșirea din starea de urgență.

Art. 9 Nerespectarea restricțiilor impuse prin prezenta hotărare va fi sancționată contravențional sau penal, după caz, conform prevederilor Ordonanțelor Militare.

Art. 10 Se menține suspendarea activității Parcului Zoo și a parcurilor publice de pe raza municipiului Piatra Neamț, până la ieşirea din starea de urgență.


Admin
de Admin martie 31, 2020 17:38
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]