Ninsoarea nu a creat probleme la Piatra Neamţ

Admin
de Admin ianuarie 18, 2018 13:59

Iarna a ajuns şi în Piatra Neamţ. Începând de miercuri seara, a început să ningă abundent după o scurtă perioadă de ploaie şi lapoviţă. Încă din cursul zilei, utilajele Publiserv au împrăştiat material antiderapant, iar în cursul nopţii au intervenit cu utilajele de deszăpezire.

“De ieri, de la ora 15, am început să intervenim cu utilajele pentru îndepărtarea poleiului. Astăzi am continuat şi vom continua acţiunile până vom deszăpezi toate străzile, sperăm să ne ajute şi vremea. Avem 10 utilaje în Piatra Neamţ, ca prioritate au fost bulevardele principale, sensurile giratorii şi podurile, urmând să intervenim şi pe străzile secundare şi pe dintre blocuri. Cu această ocazie informăm pe toţi locuitorii municipiului că nu i-am uitat, iar daca am omis din greşeală o străduţă ne pot apela la numerele de telefon de la dispecerat”, a declarat Valentin Ciobanu, director Publiserv SA.

În cursul zilei de astăzi, 18 ianuarie, aproape toate străzile din Piatra Neamţ erau curăţate, iar autoturismele circulă normal în condiţii de iarnă. Pietrenii au ajutat la deszăpezirea trotuarelor, fiind un real sprijin pentru angajaţii Salubritas, care se ocupă de deszăpezirea trotuarelor şi a căilor de acces.

Se aşteaptă ninsori şi în acest weekend,  iar autorităţile locale sunt pregătite să intervină în forţă.

Pentru sesizarea problemelor produse de vremea nefavorabilă puteţi suna la telefon: 0748.213.100.


Admin
de Admin ianuarie 18, 2018 13:59
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget