Municipiul Piatra Neamţ prezent la Târgul de Turism al României

Admin
de Admin februarie 23, 2018 12:30

Municipiul Piatra-Neamț este o prezență constantă la cele mai importante evenimente dedicate industriei turismului. În perioada 22-25 februarie, la București, în zona expozițională Romexpo, are loc cea de-a XXXIX-a ediție a Târgului de Turism al României. Ediția din această primăvară se desfășoară pe o suprafață totală de aproximativ 27.000 mp; pavilioanele B1 și B2 găzduiesc peste 30 de țări și peste 250 de  expozanți.

Standul Municipiului Piatra-Neamț propune vizitatorilor și agențiilor de turism conceptul de ”City break în Coroana de Aur a Moldovei”, posibilitățile de petrecere a timpului liber, unitățile de cazare și alimentație publică și alte informații utile într-un format atractiv.

La deschiderea evenimentului a participat primarul Municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, care s-a întâlnit cu ministrul turismului, Bogdan Gheorghe Trif. Standul Municipiului Piatra-Neamț a fost vizitat și de pilotul Mihai Leu, care a avut o discuție cu primarul Dragoș Chitic. 

„De anul trecut am reușit să le prezentăm vizitatorilor un nou concept ”City break în Coroana de Aur a Moldovei”, cu informații utile pentru turiștii care doresc sa petreacă un week-end complet în orașul nostru. La fel ca în 2016, și în anul 2017 numărul celor care au vizitat Piatra-Neamț a crescut cu aproximativ 10%, existând, de asemenea, o creștere a numărului înnoptărilor. Astăzi am avut o discuție cu pilotul Mihai Leu despre posibilitatea organizării în această vară la Piatra-Neamț a  unei etape de raliu automoblistic, iar în anul 2019 – reluarea Raliului Mănăstirilor. Tot pentru a veni in sprijinul turștilor și a agenților economici din Piatra-Neamț, în acest an vom implementa o aplicație de tipul „City app”. Aceasta va oferi posibilitatea operatorilor din turism să își prezinte ofertele gratuit, iar turiștilor le oferă toate informațiile utile despre Piatra-Neamț direct pe pe telefonul mobil” a declarat primarul Dragoș Chitic.


Admin
de Admin februarie 23, 2018 12:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget