Minoră de 15 ani, din Horia, dispărută de la domiciliu

Admin
de Admin septembrie 27, 2020 14:21

Minoră de 15 ani, din Horia, dispărută de la domiciliu

disparuta de acasa bordea georgia elenaPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Postului de Poliție Horia caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din Horia, cu privire la faptul că, la data de 22 septembrie 2020, fiica sa BORDEA GEORGIA ELENA, în vârstă de 15 ani, a plecat spre școală și nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: 1,65 metri înălțime, 53 de kilograme, corpolență slabă, ochi căprui, păr șaten, drept, lung (vârfuri vopsite blond).

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un tricou cu dungi de culoare alb cu negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă bej scurtă, fiind încălțată cu adidași din pânză alb cu negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității de domiciliu și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!


Admin
de Admin septembrie 27, 2020 14:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]