Mii de locuințe rămase fără curent electric în urma vântului foarte puternic

Admin
de Admin februarie 24, 2020 15:21

În procesul de monitorizare a situației operative, ca urmare a codului portocaliu sub care se află județul Neamț, Delgaz Grid a emis o informare în care se precizează zonele afectate de vântul puternic. Astfel:

– duminică, la ora 22.00 localitățile Dreptu, Galu, Frumosu, Pârâul Fagului, Săvinești, Frumosu, Popești erau afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică.1500 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică. A fost remediată defecțiunea.
– astăzi, 24 februarie, la ora 06.00 localitățile Izvorul Alb și Călugareni au fost afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 176 de de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică.
– la ora 08.00 localitățile Izvorul Alb, Cazaci, Brateș, Călugareni și Schitu Tarcău sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 1020 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică.

vant puternic copac cazut peste o femeieÎn urma unui apel la 112, în jurul orei 05:00, pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au intervenit pentru îndepărtarea a trei stâlpi de telefonie căzuți pe carosabil, pe DJ 156A, în localitatea Dumbrava Deal.

La ora 13:00, Delgaz Grid ne-a informat că localitățile Izvorul Alb, Urecheni, Ungureni, Rădeni, Păstrăveni, Davideni, Țibucanii de Jos, Lunca Moldovei, Călugăreni, Târgu Neamț, Vânători Neamț, Nemțișor, Mănăstirea Neamț sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică.

5051 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.

Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU au avut o misiune de degajare a unui copac căzut pe partea carosabilă în orașul Târgu Neamț.

O femeie în vârstă de aproximativ 57 de ani a fost lovită de crengile copacului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.


 

 

Admin
de Admin februarie 24, 2020 15:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget