Medicului Cătălin Denciu i s-a acordat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Piatra Neamț

Admin
de Admin noiembrie 16, 2020 20:28

Medicului Cătălin Denciu i s-a acordat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Piatra Neamț

În cadrul ședinței Consiliului Local Piatra-Neamț de astăzi au fost aprobate o serie de proiecte ca urmare a tragicului eveniment de sâmbătă 14 noiembrie de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

A fost acordat titlul de ”Cetățean de Onoare al Municipiului Piatra-Neamț” medicului Ioan Cătălin Denciu în semn de apreciere pentru curajul de care a dat dovadă.

Tot în cadrul ședinței extraordinare de astăzi a fost aprobată acordarea unor ajutoare de urgență în valoare de 10.000 lei familiilor din Piatra-Neamț ale căror rude au decedat în incendiul de la secția ATI de la Spitalul Județean Neamț.

”Oferirea titlului de cetățean de onoare medicului Ioan Cătălin Denciu este un act simbolic prin care noi, ca reprezentanți ai comunității, ne arătăm recunoștința și aprecierea pentru gestul său. Este eroul întregii țări, nu doar al municipiului Piatra-Neamț, ne rugăm cu toții pentru el și îl așteptăm sănătos acasă. De asemenea, a fost aprobat astăzi un ajutor financiar pentru susținerea victimelor tragediei de la secția ATI și a familiilor celor decedați. Banii sunt alocați din bugetul pentru ornarea orașului pentru sărbătorile de iarnă și pentru artificiile de Revelion și am convingerea că toți pietrenii vor înțelege că sunt mult mai utili așa, pentru sprijinul familiilor victimelor.

Suntem conștienți că aceste sume nu consolează familiile îndoliate și nu au cum să compenseze pierderile suferite, dar este un gest simplu prin care ne putem arăta solidaritatea.

Le mulțumesc consilierilor locali ai municipiului Piatra-Neamț care au votat pentru aceste proiecte”,a declarat primarul Andrei Carabelea.


 

Admin
de Admin noiembrie 16, 2020 20:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]