Meci de futsal deosebit: spectatorii sunt rugați să aducă jucării

Admin
de Admin decembrie 10, 2020 12:18

Meci de futsal deosebit: spectatorii sunt rugați să aducă jucării

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț și CSM Ceahlăul Piatra-Neamț își doresc să organizeze și în acest an evenimentul „Fotbal cu … Jucării pentru copii”. Dacă în anii 2018 și 2019 evenimentul a avut loc în Sala Ceahlăul din Piatra-Neamț, anul acesta, cu sprijinul primăriei pietrene, au decis să mute evenimentul în stradă, pentru a putea avea publicul aproape.

Duminică, 13 decembrie 2020, de la ora 12:00, pe strada Piața Ștefan cel Mare, între Hotel Ceahlău și Teatrul Tineretului, în fața Parcului Central, se va juca un meci demonstrativ între echipele Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț și CSM Ceahlăul Piatra-Neamț. Partida va avea două reprize a câte 25 minute fiecare.

Regulament pentru spectatori!

De fapt, voi – SPECTACTATORII sunteți cei care dați consistență și realizați scopul evenimentului, pentru că jucăriile și dulciurile care vor ajunge la copiii Centrului Școlar de Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” Piatra-Neamț, vor fi DONATE DE CĂTRE VOI!

Jucăriile de pluș trebuie ținute în mâini de spectatori, iar în momentul marcării unui gol din meciul demonstrativ SĂ LE ARUNCE PE TEREN. Dacă nu se marchează gol în timpul meciului, atunci jucăriile se vor arunca la finalul meciul. De asemenea, dulciurile și jucăriile pot fi lăsate de doritori într-un loc amenajat special.

Vă rugăm ca pe toată durata evenimentului să purtați mască și să păstrați distanța față de ceilalți spectatori, pentru a ne bucura cu toții de eveniment.

jucarii pentru copii futsal piatra neamt


Admin
de Admin decembrie 10, 2020 12:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget