A scăpat cu viaţă după ce a plonjat cu maşina în canalul de la hidrocentrala Stejaru UPDATE

Admin
de Admin noiembrie 20, 2017 14:04

UPDATE: Bărbatul care conducea autoturismul a decedat în cursul zilei de azi, 20 noiembrie.

Astăzi, în jurul orei 13:00, organismului bărbatului de 79 de ani nu a mai rezistat şi a cedat. Acesta a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l ţine în viaţă. Se pare că bărbatul a făcut hipoxie cerebrală, din cauza intervalului prea mare de timp cât a stat fără oxigen în apele Bistriţei.


Duminică după-amiază, pompierii de la ISU au fost alertaţi despre un accident grav, pe raza comunei Pângăraţi. Un autoturism a intrat pe contrasens a plonjat direct în canalul de la Hidrocentrala Stejaru sub privile stupefiate ale martorilor de pe marginea podului. O autospecială FRAP de la ISU Neamţ şi un echipaj SMURD s-au deplasat la faţa locului şi au găsit un bărbat aflat în stare de inconştienţă. Medicii au reuşit să resusciteze victima şi au transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ.

Echipajul ISU a fost însoţit de o barcă şi scafandri, care au început cercetările şi au reuşit să scoată maşina din apele Bistriţei. Bărbatul scos din apă, de 79 de ani, era singurul pasager din autoturism.

Martorii au precizat că acesta plecase de acasă de puţin timp înainte de producerea accidentului. Se pare că bărbatul a pierdut controlul volanului când a ieşit din drumul principal, s-a izbit de parapetul metalic al podului şi a plonjat cu maşina în apele Bistriţei.


Admin
de Admin noiembrie 20, 2017 14:04
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget