Mâini dibace la doar câţiva anişori

Admin
de Admin octombrie 25, 2018 14:56

vizita la fabricaO zi specială pentru copiii clasei pregătitoare C de la Şcoala nr. 3 din Piatra Neamţ. Astăzi au văzut cum muncesc cei care le fac hăinuţe. Au fost în vizită la Croitoria EMA. Şi nu numai că au vazut, dar au şi învăţat. Ba chiar au avut parte de o surpriză şi mai mare. Fiecare a primit materiale pentru a-şi face propriile creaţii. Şi cum orice muncă se răsplăteşte, cei mici au primit la finalul vizitei şi un premiu: plăcinte.

„Sunt extrem de bucuroasă şi emoţionată, în acelaşi timp, să observ cum aceşti copii minunaţi au atâta energie şi sunt atât de dornici a învăţa lucruri noi”, a precizat Elena Amariei, învăţătoare clasa pregătitoare C.

Jocurile în aer liber au încheiat șirul acțiunii de astăzi la care elevii au participat cu emoție și curiozitate, experimentând și învățând.

Fabrica vizitată astăzi poartă un nume care s-a impus atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă dupa anul 1989, în domeniul textil, continuând o activitate începută încă din anul 1907. Investiţiile realizate în ultima perioadă situează firma printre cei mai mari producători de tricotaje din ţară, având un flux integrat de producţie (tricotat, croit, confecţionat, finisat), conducând la obţinerea unei calităţi a produselor la nivelul standardelor internaţionale.

În săptămâna „Şcoala Altfel”, prichindeii au învăţat cum să facă un aranjament floral, au vizitat ferma Zăneşti, au mers la film, astăzi au intrat în tainele croitoriei, urmând ca mâine să meargă la baza aeriană din judeţul Bacău.


Admin
de Admin octombrie 25, 2018 14:56
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget