Mai multe autoturisme au fost scoase din zăpadă de pompierii nemțeni

Admin
de Admin ianuarie 11, 2019 11:41

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, un autoturism în care erau 5 persoane a rămas blocat în zăpadă între comunele Mărgineni și Dochia.

La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de deszăpezire de la DRUPO si un echipaj de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Autoturismul a fost degajat de către pompierii militari. Autospeciala trimisă de DRUPO a deszăpezit traseul spre Mărgineni.

Tot noaptea trecută, pompierii au avut o misiune de degajare a unui autoturism derapat în afara parții carosabile pe DN 15D, în zona Dealul Mărului. Echipajul care mergea la schimbare la punctul de lucru Poienari a scos masina și a repus-o pe carosabil.

Un alt autoturism a derapat în afara partii carosabile pe DN 2. în localitatea Secuieni. Un echipaj de pompieri a scos mașina si a repus-o pe carosabil.

Tot pe DN 2, un autoturism a ieșit în afara partii carosabile, în  zona Castelul de apă. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Drumuri naționale care a repus autoturismul pe șosea.


Admin
de Admin ianuarie 11, 2019 11:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget