Luni vine Moş Nicolae la Piatra Neamţ

Admin
de Admin noiembrie 30, 2016 12:15

mos-nicolae-la-piatra-neamtPrima ediţie a Târgului de Crăciun de la Piatra Neamţ are un invitat special luni seara. Moş Nicolae va aduce bucurie copiilor prezenţi la Curtea Domnească în a doua zi a primei ediţii a Târgului de Crăciun. Şi Moş Nicolae nu vine singur! Are nevoie de ajutoare. Ester îi va sta alături, iar începând de joi, 8 decembrie, la în centrul oraşului vor începe să răsune colindele.

Vor urma, în fiecare seară concerte susţinute de artişti de muzică populară sau uşoară: pe 10 decembrie atmosfera va fi susţinută de Lidia Buble, pe 15 va fi rândul micilor artişti de la clasa de canto a Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ iar sâmbătă, 17 decembrie, pe scena amenajată vor concerta Dorian Popa, The Dada şi Alexandra Ungureanu. Distracţia e departe de a se termina aici, pentru că a doua zi, pe 18 decembrie atmosfera va fi întreţinută de Nadir şi Lora.

De miercuri, 21 decembrie, se schimbă registrul, pe scena de la Turnul lui Ştefan cel Mare va urca binecunoscutul preot Constantin Necula, care va susţine o conferinţă în stilul său inconfundabil, după care pietrenii vor fi colindaţi de corul maicilor de la Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului. Sâmbătă, 24 decembrie, centrul oraşului va răsuna de colinde, iar Moş Crăciun îi va aştepta pe toţi copiii, pentru a le spune poveşti şi a le oferi daruri. Spectacolul din Ajun de Crăciun va fi asigurat de către Amna, Misty şi Keo, iar în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, vor susţine concerte Phelipe, Formaţia Bere Gratis şi Gheorghe Zamfir.

Luni, 26 decembrie, vor evolua Heavy Rotation, DJ Rynno şi Sylvia, iar seara de marţi, 27 decembrie, va fi dedicată datinilor şi obiceiurilor. În noaptea dintre ani autorităţile ne promit un spectacol grandios, cu foc de artificii, iar pe 1 ianuarie 2017, scena va aparţine celor de la Proconsul; pe 2 ianuarie, spectacolul va fi asigurat de către Guess Who şi distracţia va ţine în acest ritm până pe 5 ianuarie – ultima zi a târgului.

Pe lângă distracţie, Târgul de Crăciun va veni şi cu un binemeritat răsfăţ culinar, în întâmpinarea celor mai rafinate şi variate gusturi. Gospodarii din judeţ, renumiţi pentru bucatele specifice zonei, vor mulţumi pe toţi cei interesaţi de produsele tradiţionale, care le vor umple masa de Sărbători. Afumăturile, burduful sau peştele în cetină de brad, şi, desigur, dulciurile vor aduna lumea dornică să îşi satisfacă poftele de bunătăţile locului.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 30, 2016 12:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget