Locuința unei bătrâne din Girov a ars în urma unui incendiu puternic

Admin
de Admin ianuarie 14, 2022 11:21

Locuința unei bătrâne din Girov a ars în urma unui incendiu puternic

Joi seară, în jurul orei 18:55, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din localitatea Gura Văii, comuna Girov.

La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărescă și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la alte locuințe din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt puternic).

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și pompierii voluntari din cadrul SVSU Girov.

Proprietara locuinței, în vârstă de 84 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars: acoperișul locuinței (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) aproximativ 250 mp, pereții din lemn a anexei gospodărești pe o suprafață de 100 mp și bunurile materiale din interiorul anexei (aparate electrocasnice, materiale textile etc).

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza acțiunii unei persoane iresponsabile (probleme de natură medicală).

 

 


Admin
de Admin ianuarie 14, 2022 11:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns