Liberalii au luat cu asalt Cinematograful Pietricica

Admin
de Admin noiembrie 21, 2016 11:21

pnl-lansare-candidati-la-neamtAproape 1.000 de simpatizanţi liberali au asistat la evenimentul de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Preşedintele PNL Alina Gorghiu, şeful de campanie al Partidului Naţional Liberal – primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal pentru regiunea Moldova Ioan Bălan, preşedintele PNL Iaşi Teofil Bălteanu, preşedintele PNL Vaslui Nelu Tătar, au fost alături de aleşii locali din judeţul Neamţ la prezidiu.

„Din judeţul Neamţ vom da valul schimbării, din Moldova şi din Piatra-Neamţ pentru 2016”, a transmis preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc.

Liderul liberalilor, Alina Gorghiu a transmis că soluţia pentru Neamţ presupune un şoc politic. „Avem o obligaţie, însă nu pentru soarta PNL care a ştiut să se reinventeze din generaţie în generaţie. Avem o obligaţie, însă, faţă de istoria noastră. Acum 100 de ani aproape, sub un prim-ministru liberal s-a înfăptuit Marea Unire. Peste puţină vreme, vreau să dăm bilanţul pozitiv al celor 100 de ani de liberalism sub un prim-ministru liberal“, a fost mesajul Alinei Gorghiu.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 21, 2016 11:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil