L-ați văzut? Bărbat din Pipirig căutat de familie.

Admin
de Admin februarie 8, 2021 13:29

L-ați văzut? Bărbat din Pipirig căutat de familie.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat de 55 de ani, din Pipirig, dispărut la data de 2 februarie 2021.

La data de 7 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie de 72 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că, la data de 2 februarie 2021, fratele său GRIGORAȘ GAVRIL, în vârstă de 55 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

barbat pipirig cautat de familieSemnalmente:  înălţime – 1,70 m, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, păr drept, tuns scurt, grizonat.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș, de culoare închisă, pantaloni tip jeans albaști, fiind încălțat cu cizme din cauciuc, negre.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Pipirig, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

 

 


Admin
de Admin februarie 8, 2021 13:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns