Joi, a VII-a zi de Festival

Admin
de Admin noiembrie 10, 2016 13:11

pledez-pentru-tineriTeatrul Naţional „Lucian Blaja“, din Cluj-Napoca, deschide a VII-a zi a Festivalului de Teatru Piatra-Neamţ – Pledez pentru Tine(ri) cu spectacolul „Moarte şi reîncarnare într-un cowboy“, de Rodrigo Garcia, în regia lui Andrei Măjeri. Piesa va fi pusă în scenă astăzi, de la ora 17.00, în Sala Mare a Teatrului Tineretului, de actorii: Irina Wintze (Kenny), Elena Ivanca (Willie), Sânziana Tarţa (Loretta), Adriana Băilescu (Dolly).

Tot astăzi, de la ora 18.10, în Sala Mare a Teatrului Tineretului va fi lansată cartea „Liviu Ciulei acasă şi-n lume. Antologie teatrologică“, de Florica Ichim şi Anca Mocanu, vol. I, II, III, Editura „Teatrul Azi“ – Fundaţia Culturală „Camil Petrescu“, de a cărei prezentare se va ocupa Flo-rica Ichim.

Festivalul de teatru de la Piatra-Neamţ continuă astăzi, de la ora 22.00, în Sala Mare, cu spectacolul „Dar… ce-aţi crezut?!“, după Nadejda Ptuşkina, de Tudor Tăbăcaru. Din distribuţie fac parte actorii Maria Hibovski (Sofia), Aida Avieriţei (Tania), Cristina Mihăilescu (Dina), Andrei Merchea Zapotoţki. Piesa este produsă de Fundaţia Culturală „Ion Coman“ şi finanţată de Primăria Piatra-Neamţ. Spectacolul este în afara concursului.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 10, 2016 13:11
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget