ISU Neamţ – misiuni de degajare arbori căzuţi pe suprafaţa carosabilă

Admin
de Admin noiembrie 20, 2018 13:49

Luni, 19 noiembrie, în jurul orei 17:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență “112”, despre faptul că în localitatea Bistricioara un arbore a căzut pe carosabil, blocând circulația pe DN15.

La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Tg. Neamț – Garda nr.2 Poiana Teiului cu o autospecială. Militarii au acționat cu ajutorul motofierăstrăului din dotare pentru îndepărtarea arborelui de pe partea carosabilă.

Tot ieri, 19 noiembrie, în jurul orei 17:45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat despre faptul că în mun. Piatra Neamț un arbore a căzut pe carosabil, îngreunând circulația pe bd. Decebal.

La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială. Militarii au acționat cu ajutorul motofierăstrăului din dotare pentru îndepărtarea arborelui de pe partea carosabilă.

S-au efectuat 7 misiuni  de monitorizare a situației operative de pe drumurile naționale și județene în localitățile Piatra Neamţ, Roman, Tg. Neamţ, comunele Margineni, Girov, Războieni, Bălţăteşti, Făurei, Ion Creangă, Valea Ursului, Oniceni, Bozieni, Poienari, Gâdinţi, de către detaşamentele de pompieri Roman, Piatra Neamţ şi Tîrgu Neamţ.


Admin
de Admin noiembrie 20, 2018 13:49
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.