Inventar la Secția de carte pentru adulți a Bibliotecii Judeţene

Admin
de Admin aprilie 12, 2017 12:08

Secția de carte pentru adulți a Bibliotecii Judeţene  “G. T. Kirileanu” își anunță cititorii că, în conformitate cu reglementările legale, va desfășura, în perioada 24 aprilie – 5 mai, un inventar de verificare a gestiunii.

În acest context, pe perioada desfășurării inventarului, secția își va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu, precum și celelalte activități cu publicul desfășurate în mod curent, înregistrându-se doar operațiunile de restituire a publicațiilor de către cititori.

Așadar, în perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum și cei cărora această întrerupere a activității le va crea un disconfort, sunt rugați să împrumute din timp cărțile de care consideră că vor avea nevoie. De asemenea, inconvenientul poate fi ameliorat prin consultarea publicațiilor dorite la Sala de lectură ori împrumutându-le de la cele două Filiale de cartier (“Vasile Conta” din Mărăței și “Dumitru Almaș” din Dărmănești), informații referitoare la publicațiile existente și repartiția lor în rețeaua secțiilor și filialelor bibliotecii putând fi obținute fie direct la compartimentele ce desfășoară activități cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.

 


 

Admin
de Admin aprilie 12, 2017 12:08
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.