Incendiu puternic la o locuință din Adjudeni

Admin
de Admin februarie 19, 2021 14:53

Incendiu puternic la o locuință din Adjudeni

În această dimineață, în jurul orei 08:50, pompierii din cadrul Detașamentului Roman au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Adjudeni, comuna Tămășeni.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe și în interiorul unei încăperi, cu posibilitatea propagării la două case aflate în imediata vecinătate.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii romașcani cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Tămășeni.

Pompierii au evacuat din locuință o butelie care prezenta risc. Forțele de intervenție au localizat și stins incendiul în limitele găsite.

Au ars aproximativ 120 mp din acoperiș, aproximativ doi mc de cherestea depozitată în pod și bunuri marteriale din interiorul unei încăperi (obiecte de mobilier, obiecte de uz gospodăreasc, aparate electrocasnice etc).

Suprasolicitarea unei prize de alimentare cu energie electrică a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Au fost salvate cele două case aflate în imediata vecinătate și parțial construcția la care s-a produs evenimentul. Nu au fost înregistrate victime.


Admin
de Admin februarie 19, 2021 14:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget