Incendiu puternic la o gospodărie din Tg. Neamț

Admin
de Admin octombrie 18, 2021 11:05

Incendiu puternic la o gospodărie din Tg. Neamț

Duminică seară, în jurul orei 23:15, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărescă situată pe strada Eternității din orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară), la un garaj (lipit de bucătăria de vară) și la acoperișul unei case, cu posibilitatea propagării la o altă casă din imediata vecinătate.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars anexa gospodărescă cu o suprafață de 30 mp cu bunurile materiale din interior, un garaj cu o suprafață 30 mp în care se afla parcat un autoturism și apacoperișul unei case pe o suprafață de 150 mp.

 

Proprietarul în vârstă de 74 de ani a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Incendiul s-a produs,  cel mai probabil, din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată (foc deschis în spații închise).


Admin
de Admin octombrie 18, 2021 11:05
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget