Incendiu puternic la o gospodărie din comuna Ion Creangă

Admin
de Admin mai 4, 2021 13:37

Incendiu puternic la o gospodărie din comuna Ion Creangă

În data de 2 mai, în jurul orei 18:30, pompierii au fost anunțați despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Stejaru, comuna Ion Creangă,

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere de la Detașamentul de Pompieri Roman și voluntari din cadrul SVSU Ion Creangă.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei terase de vară, a unei magazii, a unei anexe gospodărești și parțial la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat focul în limitele găsite.

Au ars: acoperișul casei ( construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de 35 mp, acoperișul terasei (construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ de 20 mp și bunuri materiale aflate în interiorul terasei, acoperișul magaziei (construit din lemn și învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ 20 mp, acoperișul (construit din lemn și învelitoare din tablă) al unei anexe de 40 mp și bunuri materiale aflate în anexa gospodărească.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind ”scurtcircuit electric (conductor electric defect)”.


Admin
de Admin mai 4, 2021 13:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget