Incendiu puternic la o casă din Dumbrava Roșie provocat de un scurtcircuit

Admin
de Admin iulie 15, 2021 14:36

Incendiu puternic la o casă din Dumbrava Roșie provocat de un scurtcircuit

Astăzi, în jurul orei 11:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii  cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și voluntari din cadrul SVSU Dumbrava Roșie.

Incendiul se manifesta la etajul și la acoperișul unei case P+1, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire dar și la o locuință din imediata vecinătate.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, un perete exterior pe o suprafață de aproximativ 80 mp, bunuri materiale (obiecte de mobilier, materiale textile etc) și s-au deteriorat obiecte de mobilier,  aparate electrocasnice și materiale textile ce se aflau la parterul locuinței.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurt circut electric (aparat de comutare defect).

Proprietara loc, în vârstă de 37 de ani a făcut atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.


Admin
de Admin iulie 15, 2021 14:36
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns