Incendiu puternic la locuința unui cetățean din Făurei

Admin
de Admin decembrie 21, 2018 14:07

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Făurei.

La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanță SMURD de prim ajutor, fiind sprijiniţi și de un voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Făurei.

Pompierii s-au luptat cu flăcările puternice aproximativ 4 ore.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 130 metri pătrați acoperiș realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, bunurile materiale din cinci camere, elemente de tâmplărie, aparatură electrocasnică, o sumă de bani și documente de identitate și proprietate.

Un bărbat a suferit arsuri de gr. I la membrul superior stâng, fiind asistat medical de echipajul de paramedici SMURD prezenți la locul evenimentului, victima refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”efectul termic de la un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile”.


Admin
de Admin decembrie 21, 2018 14:07
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]