Incendiu pus intenționat la o locuință din comuna Moldoveni

Admin
de Admin iulie 5, 2019 12:51

Joi, 4 iulie, în jurul orei 14:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui incendiu la o casa si un adapost de animale din comuna Moldoveni, sat Moldoveni.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD încadrate cu 9 subofiteri, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă de la SVSU Moldoveni, încadrata cu 1 angajat.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat incendiul care se manifesta la acoperișul unei case si la o anexa.

În urma incendiului au ars la o casa în construcție, parter + etaj, acoperișul cu structura din lemn, astereala din lemn și învelitoare din tablă pe o suprafață de 60 mp, elemente de tâmplărie din PVC depozitate în casă, 2 mc polistiren depozitat în casă, un adăpost animale cu pod pe structura metalică și elemente de compartimentare din lemn de aprox. 60 m  și aprox 5 tone furaje.

Cauza probabilă de producere a incendiului, stabilită de pompieri, a fost ”folosirea intentionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.


Admin
de Admin iulie 5, 2019 12:51
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.