Incendiu produs intenţionat la o locuinţă din Ingăreşti

Admin
de Admin august 8, 2018 12:27

Marţi, 7 august,în jurul orei 20:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență “112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în satul Ingăreşti, comuna Urecheni.

La locul incendiului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamţ, fiind solicitaţi în sprijin și patru pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păstrăveni şi Urecheni.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperişul realizat din astereală de lemn cu învelitoare din şindrilă şi plăci de azbociment pe o suprafaţă de cca. 80 metri pătraţi, bunurile şi tâmplăria din două încăperi.

Salvatorii au evacuat din imobil un bărbat, în vârstă de 57 de ani, intoxicat cu fum, acesta fiind predat unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a transportat victima la CPU Târgu Neamţ.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost “folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.


Admin
de Admin august 8, 2018 12:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget