Incendiu produs în camera centralei termice, la o locuinţă din Agapia

Admin
de Admin februarie 20, 2018 14:58

În această dimineață, în jurul orei 8:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (camera centralei termice) din localitatea Agapia.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars cca. 150 metri pătrați acoperiș anexă plus diverse bunuri din mase plastice depozitate în podul construcției, iar în camera centralei termice, alimentată cu combustibil solid, a ars cazanul de încălzire și instalațiile aferente.

Pe timpul operațiunilor de localizare și stingere a incendiului, pompierii au evacuat, din podul construcției afectate de flăcări, trei butelii de oxigen. Salvatorii tîrgnemțeni au împiedicat propagarea flăcărilor la locuința care se afla amplasată la aproximativ 3 metri față de anexă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost “mod greșit de aprindere a focului la centrala termică”.


Admin
de Admin februarie 20, 2018 14:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget