Incendiu la un gater din comuna Rediu, o hală și 30 mc de cherestea au ars

Admin
de Admin ianuarie 24, 2022 13:12

Incendiu la un gater din comuna Rediu, o hală și 30 mc de cherestea au ars

Noaptea trecută, în jurul orei 02:05, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o hală de la un gater din localitatea Poloboc, comuna Rediu.

incendiu gater RediuLa locul solicitării au fost direcționate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Rediu. Pompierii voluntari din cadrul SVSU Rediu au intervenit pentru localizarea incendiului până la sosirea pompierilor miltari pietreni.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o hală gater, un spațiu pentru depozitare cherestea și la o magazie, cu posibilitatea propagării la clădirea administrativă și la o casă.

Vântul puternic a favorizat propagarea cu repeziciune a flăcărilor, existând posibilitatea propagării incendiului și la un rezervor de motorină cu o capacitate de aproximativ 5 mc.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars o hală (construită din lemn și acoperită cu tablă) pe o suprafața de 400 mp, utilaje aflate în interiorul halei, aproximativ 30 mc de cherestea și 40 mp din acoperișul magaziei (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment).

 

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui utilaj electric lăsat sub tensiune nesupravegheat.


Admin
de Admin ianuarie 24, 2022 13:12
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget