Incendiu la un depozit de furaje în comuna Bahna

Admin
de Admin februarie 20, 2019 08:57

Luni, 18 februarie, în jurul orei 22:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje în satul Băhnișoara, comuna Bahna.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, fiind sprijinite și de doi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldoveni cu autospeciala de stingere din dotare, care au stins incendiul.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars construcția din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, cca. 5 tone de lucernă și 2 metri liniari gard din lemn.

Proprietara a suferit un atac de panică, fiind preluată și transportată la spital de un echipaj medical din cadrul SAJ Neamț.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.


Admin
de Admin februarie 20, 2019 08:57
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget