Incendiu la o locuinţă particulară în Săvineşti

Admin
de Admin octombrie 8, 2018 14:25

Sâmbătă seara, în jurul orei 20:00, dispeceratul ISU a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară din Săvineşti.

La locul evenimentului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un autocamion de interventie si o ambulanta SMURD.

Au ars: acoperiș locuință cu astereala din lemn și învelitoare tabla pe o suprafață de aproximativ 250 metri pătrați și s-au distrus tavanul locuinței pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați și obiecte de mobilier din 4 camere. Incendiul s-a propagat la o alta locuință, unde au ars cca. 3 metri liniari din coama casei și 5 metri pătrați astereala din lemn.

Cauza probabila de producere a acestui incendiu a fost burlan metalic de evacuare a fumului neprotejat corespunzător fata de materiale combustibile.

La acest eveniment a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Roznov cu o autospecială de stingere.

Nu au fost înregistrate victime.


Admin
de Admin octombrie 8, 2018 14:25
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.