Incendiu la o locuință în comuna Grințieș

Admin
de Admin ianuarie 22, 2019 12:22

Luni, 21 ianuarie, în jurul orei 12:30, dispeceratul ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat despre producerea unui incendiu incendiu la o locuință particulară în comuna Grintieș, sat Grintieșul Mare.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț – Garda nr. 2 de intervenție Poiana Teiului.

Forțele profesioniste au fost sprijinite în acțiunile de localizare și lichidare a incendiului și de 6 voluntari din cadrul SVSU Grințieș.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 60 de metri pătrați din acoperișul locuinței realizat din astereală de lemn cu învelitoare din tablă și izolație din vată minerală, diverse materiale depozitate în podul locuinței.

Flăcările s-au propagat la o altă proprietate, care era lipită de prima, unde au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 36 metri pătrați și doi pereți din bîrnă de lemn.

Echipajul de paramedici SMURD, prezent la locul evenimentului, a acordat îngrijiri medicale proprietarei locuinței, care prezenta atac de panică.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”coș de evacuare a fumului neprotejat termic față de materiale combustibile”.


Admin
de Admin ianuarie 22, 2019 12:22
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget