Incendiu la o locuinţă din localitatea Răuceşti

Admin
de Admin august 22, 2018 12:47

Noaptea trecută, în jurul orei 01:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență “112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Răucești.

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamţ, fiind sprijiniți și de un voluntar cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Răucești.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței realizat din astreală de lemn cu învelitoare din plăci de azbociment cu o suprafață de aproximativ 180 metri pătrați, tavanul din lemn pe o suprafață de cca. 30 metri pătrați și aproximativ 500 kg cereale.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic al curentului electric de la un mijloc de iluminat electric lăsat sub tensiune”.


 

Admin
de Admin august 22, 2018 12:47
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Programul Targul de Craciun la Neamt