Incendiu la o locuință din comuna Ceahlău

Admin
de Admin iunie 9, 2020 11:59

Incendiu la o locuință din comuna Ceahlău

Duminică, 8 iunie, în jurul orei 12:30, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Bistricioara, comuna Ceahlău.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Ceahlău cu autospeciala din dotare.

La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o anexă gospodărescă.

Incendiul a fost localizat și lichidat, evitându-se propagarea lui la locuința aflată în imediata vecinătate.

A ars anexa gospodărescă – formată dintr-o bucătărie de vară și o magazie – pe o suprafață de aproximativ 40 mp cu bunurile materiale aflate în interior (materiale pentru uz casnic, obiecte de mobilier, articole vestimentare, 1,5 mc lemn de foc, o bicicletă, cauciucuri etc).

Proprietara, în vârstă de 69 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici, refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind ”burlanul de fum amplasat necorespunzător și neprotejat termic față de materiale combustibile”.


Admin
de Admin iunie 9, 2020 11:59
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns