Incendiu la o hală gater, plină cu lemne, în comuna Borca

Admin
de Admin aprilie 19, 2018 14:48

Astăzi, în jurul orei 12:30, un incendiu puternic s-a produs la o hală gater, în satul Pârâul Pantei, comuna Borca. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda II Poiana Teiului, în sprijin fiind solicitați și pompierii voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Borca.

Incendiul se manifestă la hala gater cu o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, în interior fiind depozitată o cantitate mare de masă lemnoasă.

UPDATE:

În urma evenimentului, au ars cca. 50 metri pătraţi din acoperişul halei gater realizat din astereală de lemn cu învelitoare din tablă, aproximativ 50 metri pătraţi acoperiş atelier cu astereală de lemn si învelitoare din plăci de azbociment, cca. 60 metri pătraţi pereţi despărţitori realizaţi din bârnă de lemn, două polizoare electrice, un ascuţitor electric, pânze gater, un motor electric de 7.5 KW şi mai multe scule.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scântei mecanice de la un aparat electric de ascuţit pânze de gater şi părăsirea locului de muncă”.


Admin
de Admin aprilie 19, 2018 14:48
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget