Incendiu la o hală din Tg. Neamț povocat de o afumătoare nesupravegheată

Admin
de Admin august 6, 2019 13:37

Luni, 5 august, în jurul orei 21:45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre un incendiu la o hală, pe strada Aprodu Purice nr. 10 din orașul Târgu Neamț.

La locul indicat s-au deplasat militarii Detașamentului de pompieri Târgu Neamț cu patru autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, fiind trimise în sprijin forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (2 echipaje cu două autospeciale de intervenție).

La sosirea primelor echipaje, incendiul cuprinsese acoperișul halei, pe aproximativ 300 mp, existând riscul propagării la două locuințe aflate în vecinătatea obiectivului.

În hală își desfășurau activitatea două societăți comerciale: la parter carmangerie, iar la etaj depozit de materiale, canapele, mobilier. Ca urmare a producerii incendiului au ars materiale aflate în podul construcției, canapele, saltele, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale pentru instalații electrice și sanitare, articole vestimentare și alte bunuri materiale. De asemenea au fost deteriorate: acoperișul halei, echipamente și instalații de carmangerie, arhiva celor două societăți comerciale ce își desfășurau activitatea în această locație. Nu au fost victime.

Din cauza degajărilor mari de fum, cetățenii din orașul Târgu Neamț au fost avertizați prin sistemul Ro-alert despre pericolul existent și asupra modului de comportare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”mijloc de încalzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit (afumătoare)”.


Admin
de Admin august 6, 2019 13:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]