Incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Bicazu Ardelean

Admin
de Admin iulie 27, 2018 11:42

Joi, 26 iulie, în jurul orei 20:00, dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat despre un incendiu izbucnit la o locuință particulară din satul Țepeșeni, comuna Bicazu Ardelean.

Trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, împreună cu opt pompieri voluntari cu trei autospeciale de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Bicaz și comunele Bicazu Ardelean și Bicaz Chei, au intervenit pentru localizarea și lichidarea focului.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:45.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați și o cameră de locuit de la etajul imobilului cu o suprafață de cca. 20 metri pătrați.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au evacuat, din locuință, o parte din mobilier și aparatura electrocasnică.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost “efectul termic al curentului electric de la un conductor electric defect”.


Admin
de Admin iulie 27, 2018 11:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Programul Targul de Craciun la Neamt